تصویر بنر
داده پردازی آرین سیستم | نرم افزار ERP | Automation | BPMS
عضویت در خبرنامه

تکنولوژی ocr چیست و اهمیت آن

تکنولوژی OCR چیست؟

تکنولوژی OCR ابزاری قدرتمند برای تبدیل تصاویر حاوی متن به فایل‌های قابل ویرایش است. با استفاده از این فناوری، نیازی به تایپ مجدد اسناد و متون نیست. OCR با شناسایی حروف و اعداد در تصاویر اسکن شده یا عکس‌ها، آن‌ها را به متن قابل جستجو تبدیل می‌کند. این تکنولوژی در حوزه‌های مختلفی مانند اسناد اداری، کتابخانه‌ها، خودروهای خودران و بسیاری از صنایع دیگر کاربرد دارد.
در این مقاله به معرفی و انواع تکنولوژی OCR ، شیوه عملکرد تکنولوژی OCR، کاربردهای تکنولوژی OCR در اتوماسیون اداری و… می‌پردازیم.

آیا می‌دانید تکنولوژی OCR چیست؟ در دنیای امروز تکنولوژی‌های مرتبط با هوش مصنوعی، به طور گسترده‌ای مورد استفاده قرار می‌گیرند؛ زیرا در عصر امروزی استخراج و تحلیل داده‌ها بیش از قبل اهمیت یافته است، یکی از فناوری‌های مربوط به هوش مصنوعی، تکنولوژی OCR می‌باشد. شاید نام او سی آر را شنیده باشید اما به طور دقیق ندانید که تکنولوژی OCR چیست و چه کاربردهایی دارد.

تکنولوژی OCR نوعی فناوری نویسه خوانی نوری است و به عبارتی ساده‌تر به عنوان تشخیص متن شناخته می‌شود، در مقاله پیش رو قصد داریم شما را با کاربرد OCR در نرم افزار اتوماسیون آشنا کنیم و همچنین تعاریف و ویژگی‌های تکنولوژی OCR را نیز شرح دهیم.

خواندن مقاله تکنولوژی OCR را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

مدیران مالی
حسابداران
دانشجویان رشته حسابداری

تکنولوژی OCR چیست؟

تکنولوژی OCR چیست ؟ تکنولوژی OCR فناوری تبدیل عکس به متن است، در واقع این تکنولوژی به شما در تشخیص و شناسایی حروف و اعداد، در تصاویر اسکن شده و یا حتی نسخه فیزیکی چاپی کمک می‌کند.

به همین خاطر نیاز مجدد به تایپ نمی‌باشد، فناوری او سی آر در فارسی به نام‌های نسخه‌خوانی نوری و فناوری تشخیص متن ترجمه و شناخته می‌شود، با دانلود نرم افزار OCR و استفاده از آن می‌توان در کوتاه‌ترین زمان، تصاویر را به متون قابل جست‌وجو تبدیل کرد و در آخر فایل دیجیتالی که حاوی متن مورد نظر کاربر می‌باشد را دریافت نمود.

تکنولوژی OCR هم برای کاربران معمولی و هم کسب و کارها فواید بسیاری دارد که مهم‌ترین آن‌ها جلوگیری از صرف زمان و انرژی برای تایپ مجدد اسناد و متون می‌باشد؛ با OCR می‌توان موارد زیر را به متن دیجیتالی و فایل تبدیل کرد:

    • مقالات، کتاب‌ها، مجلات
    • بروشورها، کاتولوگ‌ها، سفارشات
    • رسیدهای بانکی، اسناد سازمانی
    • خواندن علائم راهنمایی و رانندگی در جاده و خیابان‌ها
    • خواندن پلاک خودروها
تعریف مخفف تکنولوژی ocr چیست

با تکنولوژی ocr می‌توانید عکس را به متن تبدیل کنید

Ocr مخفف چیست؟

OCR مخفف و کوچک شده (Optical Character Reader) به معنای کاراکتر خوان نوری می‌باشد، این فناوری با نام تکنولوژی (Recognition text) نیز شناخته می‌شود.

اهمیت نویسه خوانی نوری

اهمیت نویسه خوانی نوری یا تکنولوژی  OCR در این است که یک فایل تصویری، حجم زیادی دارد و جستجوی متنی در آن ممکن نمی‌باشد، در حالی که فایل خروجی سامانه نویسه خوان نوری بسیار کم حجم و قابل جستجو است، بحث صرفه جویی در زمان نیز در او سی آر بسیار اهمیت دارد، علاوه بر آن OCR دارای مزایا و فوایدی است که بر اهمیت استفاده از این فناوری اضافه می‌کند.

امروزه بخش قابل توجه‌ای از اسناد اداری و شرکتی به صورت دیجیتال هستند؛ اما رسانه‌های چاپی هنوز هم در بسیاری از کسب ‌وکارها کاربرد دارند، با رشد تدریجی کسب و کارها، حجم کارها هم افزایش می‌یابد، از طرفی کارمندان بیشتری استخدام می‌شوند و تکنولوژی OCR به پرسنل در آسان سازی کارها کمک شایانی می‌کند تا زمان بیشتری برای انجام امور مهم‌تر داشته باشند.

قابلیت استخراج و ذخیره‌سازی خودکار داده، اثربخشی کلی مجموعه را دو چندان می‌کند، هزینه‌ها را کاهش داده و امنیت نگهداری داده‌ها را افزایش می‌دهد، از آن‌جایی که اسناد کاغذی فضای فیزیکی زیادی را اشغال می‌کنند، مدیریت آن‌ها به تلاش و زمان زیادی نیاز دارد، به همین خاطر استفاده از اسناد دیجیتال مورد استقبال کسب و کارها قرار گرفته است.

مزایای تکنولوژی OCR چیست

تکنولوژی OCR در نرم افزارهای گوناگونی اجرا و پیاده سازی شده و مزایای فراوانی برای کاربران ایجاد کرده است، مهم‌ترین مزایای تکنولوژی OCR شامل موارد زیر هستند که در ادامه به توضیح هر یک از آن‌ها می‌پردازیم:

    • افزایش بهره‌وری و کاهش خطا
    • سازگاری با محیط و سهولت دسترسی
    • عدم نیاز به فضای ذخیره سازی
    • صرفه‌جویی (بهینه سازی) در زمان و هزینه‌ها

افزایش بهره وری و به حداقل رساندن خطاها

با دیجیتالی شدن اسناد و متون آن‌ها، بهره‌وری افزایش می‌یابد، چون هر کاربر به سادگی می‌تواند به آن‌ها دسترسی داشته باشد و دیگر نیازی به جست‌وجو و بررسی حجم انبوهی از اسناد کاغذی بایگانی‌شده نیست.

با استفاده از تکنولوژی OCR، هیچ خطایی در حین پاک‌نویس کردن یا کپی کردن اسناد وجود نخواهد داشت و اطلاعات اصلی بدون کم ‌وکاستی، همیشه در دسترس کاربر خواهند بود.

سازگاری با محیط‌ و دسترسی آسان

او سی آر با جلوگیری از مصرف بسیار زیاد کاغذ و نسخه‌های چاپی، کمک بسیاری به محیط زیست می‌کند، به همین خاطر کسب و کارهایی که این فناوری را به کار گرفته‌اند، خوشایندتر هستند.

سهولت دسترسی نیز از مزایای اصلی OCR به شمار می‌رود، با استفاده از فناوری او سی آر، دیگر نیازی به بازیابی فایل‌های کاغذی از واحد بایگانی نخواهد بود و تکنولوژی OCR تمام متون و اسناد را برای تمامی کاربران سازمان قابل جست‌وجو و در دسترس می‌کند.

عدم نیاز به فضای ذخیره سازی

طبیعی است که اسناد کاغذی به فضای ذخیره‌سازی بسیاری نیاز دارند؛ اما با کمک تکنولوژی OCR دیگر نیازی به بایگانی نیست و می‌توان تمام اسناد کاغذی که فضا را اشغال کرده‌اند دور ریخت.

بهینه سازی زمان و هزینه ها

او سی آر نیاز به پرسنل و مدت زمان لازم برای تبدیل اسناد را به حداقل می‌رساند و همین امر باعث صرفه‌جویی در بسیاری از هزینه‌ها می‌شود؛ در نهایت سازمان، سرمایه و انرژی بیشتری برای استفاده در موارد مهم‌تری مثل توسعه ساخت محصولات خواهد داشت.

نکته
یکی از پیامدهای اغلب فناوری‌های امروزی، امنیت داده‌هاست. این مورد در به کارگیری OCR نیز مشهود است؛ زیرا اسناد کاغذی به راحتی آسیب دیده و از بین می‌روند.

انواع تکنولوژی OCR

تکنولوژی OCR، عضوی از خانواده بزرگ فناوری‌های مشابه محسوب می‌شود که انواع گوناگونی دارند؛ OCR به 5 نوع تقسیم و طبقه بندی می‌شود که در تصویر زیر نام آن‌ها را شرح داده‌ایم.

انواع تکنولوژی ocr چیست

تکنولوژی ocr برای تشخیص به کاراکترهای مختلفی مانند نوری و هوشمند تقسیم می‌شود

1. تشخیص نوری کلمه

فناوری OCR در سطح کلمه عمل می‌کند؛ در واقع تشخیص نوری کلمه واژه‌های دست ‌نویس را به جای حروف تکی تشخیص می‌دهد. به عبارتی دیگر، هدف تکنولوژی، تشخیص متن تایپ‌ شده به صورت کلمه‌ای می‌باشد.

2. تشخیص علامت نوری

روشی است برای گردآوری داده‌های مربوط به علائم نوشته ‌شده که کاربرد آن تشخیص علائم یا الگوها در اسناد است، علامت نوری می‌تواند لوگوها، واترمارک‌ها و سایر سمبول‌های موجود در اسناد را شناسایی کند و تکنولوژی برای خواندن چک ‌باکس‌ها در نظرسنجی‌ها نیز به کار گرفته می‌شود.

3. تشخیص کلمه به صورت هوشمند

تکنولوژی تشخیص کلمه به صورت هوشمند که پرکاربردترین نوع است، قابلیت تشخیص متن شکسته یا دست‌نویس را دارد؛ تکنولوژی هوشمند برای تشخیص یک کلمه دست‌نویس به جای شناسایی کاراکترهای فردی طراحی شده است.

4. تشخیص کاراکتر نوری

تکنولوژی کاراکتر نوری، متن تایپ‌شده را شناسایی می‌کند، اما برخلاف تشخیص نوری کلمه، الگوریتم آن بر اساس شناسایی تک‌تک کاراکترها عمل می‌کند.

5. تشخیص کاراکتر هوشمند

این نوع از تکنولوژی OCR برای تشخیص متون دست‌نویس یا شکسته مورد استفاده قرار می‌گیرد. در تکنولوژی OCR تکنیک‌های یادگیری ماشین برای بهبود دقت در گذر زمان، به کار گرفته می‌شوند.

شیوه عملکرد تکنولوژی OCR چگونه است؟

تکنولوژی OCR و نرم‌افزارهایی که مجهز به آن هستند، از نحوه کار مشخصی برخوردارند. نحوه کار تکنولوژی OCR بسیار آسان و راحت می‌باشد و هر کاربری می‌تواند از قابلیت‌ها استفاده کند، همانطور که دانستیم، هدف این سیستم تجزیه ‌و تحلیل محتوای یک سند فیزیکی و تبدیل عناصر آن به متون قابل استفاده برای پردازش داده می‌باشد.

بنابراین ابتدا تصاویری که دارای متن و نوشته خاصی هستند توسط دستگاه اسکنر و یا دوربین، اسکن شده و وارد رایانه می‌شوند، به این ترتیب تصاویر مربوطه به عنوان یک فایل گرافیکی قابل استفاده هستند.

در مرحله بعد کار اصلی نرم افزار OCR شروع می‌شود و فایل تصویری مورد نظر را تبدیل به فایل متنی کرده و آن را در یکی از قالب‌های متنی در کامپیوتر ذخیره می‌کند. در ادامه به صورت مجزا این مراحل را توضیح می‌دهیم.

تبدیل شکل فیزیکی سند به یک تصویر

در اولین مرحله از فرآیند که به عبارتی پیش پردازش تصویر می‌باشد، او سی آر شکل فیزیکی سند را به یک تصویر تبدیل می‌کند، در مرحله اول باید دقت دستگاه بالا باشد و هر نوع انحراف یا خطای ناخواسته را حذف کند.

در مرحله بعدی، تصویر به یک عکس سیاه و سفید تبدیل می‌شود و کاراکترها از طریق مناطق روشن و تاریک شناسایی و ارزیابی می‌شوند؛ بعد از آن تصویر با استفاده از یک سیستم OCR به بخش‌های جداگانه، مثل صفحات گسترده، متن یا گرافیک تقسیم می‌شود.

تشخیص کاراکترها و اعداد از طریق هوش مصنوعی

با کمک هوش مصنوعی بخش‌های تاریک تصویر تجزیه و تحلیل می‌شود تا بتوان کاراکترها و اعداد را تشخیص داد؛ هوش مصنوعی از یکی از 2 روش زیر برای شناسایی یک حرف، عبارت یا پاراگراف استفاده می‌کند:

    1. تشخیص الگو: فناوری‌ها از طیف گسترده‌ای از زبان، قالب‌های متنی و دست‌خط‌ها برای آموزش و طراحی سیستم هوش مصنوعی استفاده می‌کنند. تکنولوژی OCR حروفی که از روی تصویر تشخیص می‌دهد را با حروف و نوشته‌هایی که قبل‌تر یاد گرفته، مقایسه کرده و آن‌ها را شناسایی می‌کند.
    2. تشخیص ویژگی: در تشخیص ویژگی، از ویژگی‌های خاص کاراکترها برای شناسایی و تشخیص کاراکترهای جدید استفاده می‌شود و برای شناسایی کاراکترهای اصلی، الگوریتم براساس ویژگی‌های کاراکتر، قوانین ویژه‌ای را در نظر می‌گیرد.

اصلاح ایرادهای فایل نهایی

در آخر هوش مصنوعی نقص‌ها و ایرادات فایل نهایی را هنگام پردازش مجدد اصلاح می‌کند، یکی از روش‌های مؤثر برای دقیق‌تر بودن خروجی این مرحله، آموزش لغت‌نامه و اصطلاحات مرتبط به متن به هوش مصنوعی می‌باشد.

در نهایت هم باید خروجی هوش منصوعی به کلمات یا فرمت‌های مدنظر محدود شود تا تغییرات و تشخیص‌های هوش مصنوعی از واژه‌ها، فراتر از کلمات مورد نظر کاربر نباشد.

ویژگی‌های مهم بهترین تکنولوژی ocr فارسی

در حال حاضر، نسخه‌های بسیاری از نرم افزار OCR فارسی برای اندروید و همچنین OCR فارسی رایگان وجود دارد، نرم افزارها برای آن که به درستی کار کنند باید ویژگی‌های زیر را داشته باشند:

ردیف ویژگی‌های تکنولوژی OCR
1 داشتن قابلیت تشخیص خوب و از انواع فرمت‌های اسناد پشتیبانی کند.
2 دقت بالا حدود 90 الی 97 داشته و روند تبدیل تصاویر به متن را با دقت بالا و بدون کوچک‌ترین خطا انجام دهند، البته این نتیجه تا حد بسیاری به کیفیت تصویر بستگی دارد و برای دریافت نتیجه هر چه دقیق‌تر باید تصاویر با کیفیت‌تر را انتخاب کرده و در صورت نیاز کیفیت آن‌ها را به کمک برخی نرم افزارها افزایش داد.
3 قابلیت پشتیبانی از فونت‌های مختلف که خوانایی تصویر را هم افزایش می‌دهد.
4 برخورداری از سرعت قابل قبول برای تبدیل تصاویر مختلف با حجم‌های گوناگون به متن، البته این نتیجه هم مثل مورد قبل وابسته به کیفیت تصاویر است.
5 متن‌های پراکنده را شناسایی کند و به آن‌ها نظم و ترتیب دهد.
6 کاربری آن‌ها راحت بوده و پیچیدگی خاصی نداشته باشد؛ تا کاربر بتواند تصاویر مختلف را توسط آن به متن مورد استفاده تبدیل کند.
7 در صورت وجود نویز در تصاویر، آن‌ها را به راحتی از بین برده و مشکلات مرتبط با چرخش صفحه را برطرف کند.

قابلیت‌های اصلی نرم‌افزارهای مجهز به تکنولوژی OCR

قابلیت‌های اصلی نرم افزارهای مجهز به OCR شامل موارد زیر می‌باشد:

    • توانایی پشتیبانی از آنالایزرهای هوشمند
    • مدیریت پردازش‌ها و سیستم مدیریت فرآیند و ارائه گزارش‌های لازم
    • تحلیل نتایج حاصل از آنالایزرها هم به صورت ترکیبی و هم جداگانه
    • شخصی‌سازی نیز بر حسب نیاز کاربران
    • پشتیبانی از الگوریتم‌های نوین یادگیری
    • امکان پردازش در قالب‌های مختلف چه به صورت آنلاین و چه به صورت آفلاین

کاربردهای تکنولوژی OCR در اتوماسیون اداری

تکنولوژی OCR بیش از هر چیز در سیستم اتوماسیون اداری کاربرد دارد و به کار گرفته می‌شود، از کاربردهای OCR در اتوماسیون اداری، می‌توانیم به موارد ذکر شده در تصویر زیر اشاره کنیم.

کاربردهای تکنولوژی ocr چیست

ocr می‌تواند متن را تشخیص دهد و داده‌ها را در اتوماسیون اداری استخراج نماید

در تصویر زیر فهمیدیم که کاربردهای تکنولوژی ocr چیست و چه نقشی در بهترین اتوماسیون اداری دارد، در ادامه قصد داریم موارد نام برده شده را به صورت کامل شرح دهیم:

    • دیجیتالیزه کردن اسناد: او سی آر امکان تبدیل اسناد فیزیکی به فرمت‌های دیجیتال را فراهم می‌کند، این کار امکان آسان سازی ذخیره، بازیابی و به اشتراک‌گذاشتن اسناد را در محیط اداری فراهم می‌کند.
    • تشخیص متن: با کمک فناوری OCR می‌توان متن‌های چاپ شده یا دست‌نویس را شناسایی کرده و به فرمت‌های قابل ویرایش و جستجو تبدیل کرد، این قابلیت برای تبدیل موارد چاپی مانند کتاب، مقاله یا مقالات تحقیقاتی به متن دیجیتال کاربرد دارد.
    • استخراج داده: OCR می‌تواند داده‌ها را از اسناد اسکن شده یا دیجیتالی مثل فاکتورها، رسیدها و یا فرم‌ها استخراج کند؛ با این کار دیگر نیازی به وارد کردن داده‌ها به شکل دستی نیست و حتی سرعت انجام فرآیندهایی همچون پردازش فاکتور یا پر کردن فرم‌ها نیز بالا می‌رود.
    • نمایه‌سازی و سازماندهی اسناد: فناوری او سی آر می‌تواند به شکل خودکار، اسناد را بر اساس محتوای آن‌ها تجزیه‌، تحلیل و فهرست ‌بندی کند؛ این امر امکان مدیریت کارآمد اسناد، بازیابی و سازماندهی آن‌ها را در یک محیط اداری فراهم می‌سازد.
    • الزامات انطباق و نظارتی: تکنولوژی او سی آر فرآیندهایی مانند استخراج داده‌ها و اطلاعات از قراردادهای قانونی یا نرم افزار صورت‌های مالی حسابرسی را به صورت خودکار انجام می‌دهد و از این طریق به سازمان‌ها کمک می‌کند تا منطبق با قوانین و مقررات گام بردارند.
    • تشخیص تقلب: می‌توان از OCR برای تایید صحت اسناد به وسیله مقایسه آن‌ها با الگوها یا اسناد تایید شده استفاده کرد، این کاربرد به سازمان‌ها در شناسایی امضاها، اسناد جعلی و تاریخ‌های دستکاری شده کمک می‌کند.
    • ترجمه زبان: او سی آر در کنار نرم‌افزارهای ترجمه زبان می‌تواند به صورت خودکار، متن‌ها را از یک زبان به زبان دیگری ترجمه کند، این قابلیت بیشتر در سازمان‌ها با مشتریان بین المللی کاربرد دارد.

کاربرد تکنولوژی OCR برای کسب‌وکارهای مختلف

پس از آشنایی با فناوری OCR و عملکرد آن، بهتر است با کاربردهای آن در کسب و کارهای مختلف نیز آشنا شویم، این فناوری در زمینه‌های پزشکی، نرم افزار بازرگانی، امنیت، بخش‌های اداری، موتورهای جست و جو، فعالیت‌های روزمره، کمک به نابینایان و بانک‌ها قابلیت استفاده دارد. در ادامه به توضیح برخی از آن‌ها می‌پردازیم.

  • OCR در پزشکی: در پاسخ به این سوال که در پزشکی ocr چیست و چه کاربردی دارد، باید بگوییم از این فناوری می‌توان برای موارد مختلفی در پزشکی استفاده کرد که یکی از آن‌ها بررسی سوابق بیمار از جمله درمان‌ها و آزمایش‌هاست، همچنین بسیاری از بیمه‌ها برای ارائه خدمات، درخواست نسخه‌های دیجیتالی را می‌کنند که می‌توان به کمک این فناوری این فرآیند را انجام داد.

داروخانه‌ها نیز می‌توانند نسخه‌های نوشتاری یا تایپی را به کمک OCR وارد سیستم کنند تا مراحل دریافت دارو را سرعت بخشند.

  • کمک به نابینایان: برای نابینایان خواندن متون و کتاب‌های معمولی و حتی متن سایت‌ها بسیار سخت و در بیشتر اوقات غیر ممکن است؛ اما با استفاده از OCR می‌توان تمامی این متن‌ها را تشخیص داد و سپس به کمک یک فناوری دیگر این متن‌ها به صورت صوت در اختیار کاربران قرار داد، از این مورد برای تبدیل کردن متن به صورت هم می‌توان استفاده نمود.
  • بانک‌ها: در اغلب بانک‌ها، مشتریان برای انجام امور بانکی فیش یا چک بانکی پر می‌کنند، با استفاده از OCR می‌توان با سرعت بالا تمامی اعداد و نوشته‌های روی فیش و چک بانکی را خواند و همینطور سرعت پاسخگویی را افزایش داد، این مورد منجر به بالا بردن کارآیی کارمندان بانک خواهد شد.
نکته
OCR در دوربین‌های مدار بسته نیز به کار گرفته می‌شود و کاربردهایی مثل تشخیص پلاک خودروها، نظارت بر ورود و خروج و تجزیه و تحلیل داده‌های دوربین را به همراه دارد.

2 پرسش و پاسخ مهم در مورد تکنولوژی OCR

با توضیحات کامل راجع به تکنولوژی OCR اکثر سوالاتی که در این زمینه وجود دارند بر طرف می‌شود اما در اینجا ما به پاسخ 2 سوال مهم در مورد OCR می‌پردازیم تا ابهامی در این خصوص باقی نماند و به صورت کامل بدانید که OCR چیست

1. OCR نوعی هوش مصنوعی محسوب می‌شود؟

همانطور که در ابتدای مطلب اشاره کردیم، OCR یکی از فناوری‌های مرتبط با هوش مصنوعی است.

2. OCR در زبان فارسی چه چالش‌هایی را به همراه دارد؟

در زبان فارسی به علت شکل نوشتاری حروف و شباهت برخی حروف به یکدیگر، تبدیل متن به عکس با چالش‌هایی مواجه است. این مشکلات به شرح زیر هستند:

    • چسبیده نوشتن حروف: در زبان فارسی حروف یک کلمه به هم متصل هستند. برای مثال کلمه‌ی “فارسی” دارای حروف چسبیده به هم است و بسیاری از کلمات دیگر در زبان فارسی به این صورت نوشته می‌شوند، این مشکل در زبانی مثل زبان انگلیسی وجود ندارد. چون در انگلیسی حروف به صورت جدا از هم نوشته می‌شوند.
    • شباهت حروف: در زبان فارسی، تعدادی حروف شبیه به هم داریم. مثل حروف “س” و “ش” و یا “ص” و “ض” که ممکن است در صورت عدم شفافیت و خوانایی با هم اشتباه گرفته شوند.

نتیجه‌گیری

تکنولوژی OCR چیست؟ تکنولوژی OCR فناوری تبدیل عکس به متن است. از این طریق نیاز مجدد به تایپ نمی‌باشد، این فناوری در فارسی به نام‌های نسخه‌خوانی نوری و فناوری تشخیص متن ترجمه و شناخته می‌شود، با دانلود نرم افزار OCR و استفاده از آن می‌توان در کوتاه‌ترین زمان، تصاویر را به متون قابل جست‌وجو تبدیل کرد و در آخر فایل دیجیتالی که حاوی متن مورد نظر کاربر می‌باشد را دریافت نمود.

در مقاله‌ای که خواندید تمام تلاش خود را انجام دادیم تا به صورت کامل شرح دهیم که تکنولوژی OCR چیست و چه کاربردی در علوم و مشاغل مختلف دارد، در انتها اگر سوال و یا پیشنهادی دارید می‌توانید در قسمت دیدگاه با ما در میان بگذارید و کارشناسان در اسرع وقت پاسخگو هستند.

5 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

میخواهید به بحث بپیوندید؟
در صورتی که سوالی ندارید به دیگران کمک کنید تا مشکلشان حل شود!

  1. شایان
    28 می 2024 ساعت 15:17

    ocr همون قلمایی میشه که روی کلمات قرآن میگیریم و میخونه؟

  2. فاطمه
    27 می 2024 ساعت 17:14

    سلام
    نرم افزار ocr برای کامپیوتر هم وجود داره؟ یا فقط تحت اندروید هست؟

  3. فاطمه رضایی
    26 می 2024 ساعت 15:52

    کاربردی بود

  4. محیا والی زاده
    25 می 2024 ساعت 16:23

    چه جالب! من سابق بر این OCR رو در سایت‌های CONVERTER دیده بودم و ازش استفاده کرده بودم.