ERP

نرم افزار ERP برنامه ریزی منابع سازمان آرین سیستم

عدم توانایی در تصمیم گیری‌های سریع و پربازده در حوزه کسب و کار، عدم یکپارچگی و انسجام اطلاعات در واحدهای مختلف و در نتیجه عدم سودآوری از مشکلات بزرگ برنامه ریزی منابع سازمان ها بوده است. سازمان‌ها باید نرم افزار ERP یکپارچه ای را انتخاب کنند که منطبق با استانداردهای روز دنیا باشد و در عین حال بتواند با تمرکز بر وجوه مختلف کسب و کار سازمان، سیاست‌های مدیریتی را اعمال و ارزیابی عملکرد را بهبود بخشد. نرم افزار ERP برنامه ریزی منابع سازمان آرین سیستم به عنوان سیستم مدیریت منابع سازمان به صورت یکپارچه علاوه بر کاهش هزینه‌های سازمان از طریق افزایش بهره وری، باعث دسترسی سریع و یکپارچه به اطلاعات در کلیه واحدها شده و با دریافت آمار عملکرد به تفکیک واحد ها، مدیریت یکپارچه سازمان را رقم می‌زند.

مشتریان نرم افزار ERP آرین سیستم
مشتریان نرم افزار ERP آرین سیستم
مشتریان نرم افزار ERP آرین سیستم

کاربردهای نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمان آرین سیستم

نرم افزار ArianERP با جمع آوری اطلاعات از واحدهای مختلف سازمان باعث ایجاد این ارتباط و هماهنگی خواهد شد. ماژول‌های سیستم ArianERP شامل منابع انسانی، مالی، اداری، بازرگانی، صنایع، دولتی و … است، که با ایجاد انباره ای از داده‌ها و اطلاعات سازمان امکان استفاده سریع و به موقع از اطلاعات را برای تصمیم گیری دقیق در اختیار مدیران قرار می دهد.

مجموعه یکپارچه ArianERP تمام بخش‌های کسب و کار را پوشش داده و با ایجاد شرایط مناسب برای مدیران جهت تمرکز روی موارد مهم، ارزیابی ریسک‌ها و تصمیم گیری سریع، افزایش سودآوری و بهبود فرایندهای مختلف کسب و کار را به همراه دارد.

قابلیت تعریف و ایجاد محدودیت دسترسی، چندکاربری بودن، مدیریت انعطاف پذیری، سرعت بالا، فرآیندگرایی و اطلاعات محور بودن نرم افزار ای آر پی از ویژگی‌های شاخص و تمایز دهنده این نرم افزار با رقیبان خود است.

جدا کننده
کاربردهای نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمان آرین سیستم

ویژگی های نرم افزار ArianERP

  • یکپارچه سازی و مدیریت اطلاعات در کلیه واحدهای سازمانی
  • انعطاف پذیری و هوشمندی نرم افزار ای آر پی با قابلیت سازگاری با نیازهای روز کسب و کار
  • فرآیند محوری سیستم erp با قابلیت ابزارهای فرم ساز و گزارش گیر حرفه ای
  • انطباق با نرم افزارهای خروجی ساز
  • تحت وب بودن نرم افزار ایرانی erp با رعایت استانداردهای جهانی بدون محدودیت زمانی و مکانی
  • پوشش دهی کلیه وجوه مرتبط با کسب و کارهای بزرگ
  • ارائه اطلاعات صحیح با حداکثر دقت برای مدیریت اهداف
  • ارائه تصویر شفاف از عملکرد و پیش بینی آینده
  • ارزیابی ریسک و تصمیم گیری سریع‌تر‌
زیر سیستم های نرم افزار ERP آرین سیستم
حوزه مالیحوزه مالی
حوزه تولیدحوزه تولید
حوزه بازرگانیحوزه بازرگانی
حوزه منابع انسانیحوزه منابع انسانی
اتوماسیون اداریاتوماسیون اداری

محصولات حوزه مالی

تسهیل فرآیندهای حوزه مالی با محیط کاربری آسان و بر اساس پاسخگویی به ذینفعان بیرونی سازمان از ویژگی های نرم افزار ERP آرین یا برنامه ریزی منابع سازمان در حوزه مالی است. محصولات سیستم ERP در حوزه مالی آرین سیستم عبارتند از:
محصولات حوزه مالی

محصولات حوزه تولید

مدیریت فرآیندهای مرتبط با حوزه برنامه ریزی و تولید، ارسال مواد و استقرار راهکارهای مناسب نگهداری و تعمیرات از ویژگی های نرم افزار ERP آرین سیستم در حوزه تولید است. افزایش بازده تولید در کمترین زمان، نتیجه استفاده از نرم افزار ای آر پی برنامه ریزی منابع سازمان آرین در بخش تولید است. محصولات سیستم ERP آرین سیستم در حوزه تولید عبارتند از:
محصولات حوزه تولید

محصولات حوزه بازرگانی

تشخیص اهداف فروش و ایجاد ارتباط یکپارچه بین کلیه بخش های خرید، فروش و تدارکات واحد ها از ویژگی های بارز نرم افزار ERP آرین یا برنامه ریزی منابع سازمان در بخش بازرگانی است. محصولات حوزه بازرگانی سیستم ERP آرین به عنوان یک نرم افزار ایرانی erp با رعایت استانداردهای بین المللی مورد نیاز صنعت بازرگانی عبارتند از:
محصولات حوزه بازرگانی

محصولات منابع انسانی

مدیریت همزمان چهار واحد اصلی منابع انسانی یعنی حقوق و دستمزد، کارگزینی، حضور و غیاب و پرتال کارکنان از نیازهای کارشناسان منابع انسانی است. ارائه صحیح و بدون خطای احکام کارگزینی، کنترل تردد و دسترسی به آرشیو اسناد پرسنلی و تجمیع احکام از جمله ویژگی های نرم افزار ERP آرین در حوزه منابع انسانی است. محصولات نرم افزار ERP در حوزه منابع انسانی آرین عبارتند از:
محصولات منابع انسانی

محصولات اتوماسیون اداری

دسترسی به مخزن غیر کاغذی و نرم افزاری اسناد، ایجاد ارتباط فراگیر بین واحد های درونی و برون سازمانی از ویژگی های بارز نرم افزار ERP ایرانی آرین در بخش اتوماسیون اداری است. افزایش سرعت و دقت در مکاتبات با تاثیر در کاهش هزینه ها، از نتایج استفاده از نرم افزار ERP آرین در حوزه اتوماسیون اداری است. محصولات نرم افزار ERP در واحد اتوماسیون اداری آرین سیستم عبارتند از:
محصولات اتوماسیون اداری

مشتریان درباره ما چه می گویند

توسن صنعت آپادانا
توسن صنعت آپادانا
شرکت توسن صنعت آپادانا با بیشتر از یک دهه فعالیت در زمینه تولید لوله های پلی اتیلن و تجهیزات آبیاری، نیاز به تهیه نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمان یا همان سیستم erp قدرتمند، برای تبادلات مالی و کنترل اطلاعات انبار داشت که بتواند کلیه اطلاعات خریداران و فروشندگان را ذخیره و نگهداری کند. پس از مشاوره با کارشناسان آرین سیستم، کل سیستم نرم افزار ERP بازرگانی توسن صنعت به سیستم ERP آرین سیستم تغییر پیدا کرد که در نتیجه موجب مدیریت یکپارچه سیستم های مالی و کنترل موجودی انبار در توسن گردید.
پتروشیمی پتروناد آسیا
پتروشیمی پتروناد آسیا
با سابقه ده ساله فعالیت حرفه ای شرکت پتروشیمی پتروناد آسیا فعال در زمینه صنایع شیمیایی، به دلیل گستردگی فعالیت نیازمند یک نرم افزار ای آر پی حرفه ای در محاسبه قیمت تمام‌شده و برنامه‌ریزی تولیدی بود. پتروناد آسیا با ارائه درخواست دمو و مشاوره با کارشناسان آرین سیستم، اقدام به خرید نرم افزار erp و استقرار نرم افزار ERP برنامه ریزی تولید و نرم افزار بهای تمام‌‌شده آرین نمود. در نهایت میزان عملکرد آرین سیستم به قدری بود که کلیه فرآیندهای فنی و تولیدی پتروناد به صورت یکپارچه مدیریت گردید.
آذر زیبافر
آذر زیبافر
با وجود سوابق بیست ساله فعالیتی، شرکت آذر زیبافر تولید کننده محصولات برند معتبر آرایشی و بهداشتی عش، با چالش محاسبه قیمت تمام شده محصولات و همچنین برنامه ریزی فرآیندهای مالی خود روبرو بود که پس از آشنایی و مشاوره با کارشناسان و اطلاع ازمناسب بودن قیمت نرم افزار erp، نرم افزار ERP بهای تمام‌شده آرین سیستم را برگزید. استقرار نرم افزار بهای تمام‌شده آرین سیستم، کلیه مشکلات مرتبط با برنامه ریزی مالی و محاسبه قیمت محصولات عش را برطرف نمود.
گروه صنعتی تکنو
گروه صنعتی تکنو
گروه صنعتی تکنو تولیدکننده تیرچه های صنعتی و خرپا دارای 30 سال سابقه فعالیت، با توجه به گستردگی محصولات خود، در بخش بازرگانی و برنامه‌ریزی تولید با مشکل مواجه بود که ضمن ارائه درخواست دمو به کارشناسان آرین سیستم و دریافت مشاوره رایگان، در نهایت از مجموعه نرم افزار ERP آرین 3 مجموعه مالی، بازرگانی و برنامه‌ ریزی تولید را برای مجموعه خود برگزید. کلیه امور مربوط به یکپارچه سازی حسابداری انبار و تولید این مجموعه پس از انتخاب سیستم erp و نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمان آرین سیستم اصلاح و مدیریت شد.
فولاد گستر آتنا
فولاد گستر آتنا
شرکت فولاد گستر آتنا تولید کننده مقاطع فولادی صنعتی، با یک دهه فعالیت حرفه ای در زمینه تجارت خارجی، با مشکل مدیریت بازرگانی مجموعه مواجه بود و فرآیندهای مربوط به انبار و فروش در این مجموعه به طور یکپارچه مدیریت نمی شد. پس از رایزنی با کارشناسان آرین سیستم کل مجموعه نرم افزار ERP بازرگانی آرین در این شرکت مستقر شد. هم اکنون نیز فولادگستر با وجود خرید نرم افزار erp در حال پیگیری سفارشات بعدی از جمله تهیه نرم افزار ERP برنامه ریزی تولید آرین سیستم است.

درخواست جلسه دمو نرم افزار برنامه ریزی منابع سازمان

در صورتی که نیاز به مشاوره در زمینه خرید نرم افزار erp دارید با ما تماس بگیرید تا علاوه بر اطلاع از قیمت نرم افزار erp به خوبی با سیستم erp آشنا شوید.

تعریف ERP

نرم افزار ERP چه کمکی به سازمان‌ها می‌کند؟ مطمئنا بارها نام ERP را شنیده‌اید و ممکن است با کاربرد آن نیز آشنا باشید، اما به طور تخصصی و علمی می‌توانید پاسخ دهید که ERP به چه معناست؟ سیستم ERP که مخفف واژه‌ی Enterprise Resource Planning می‌باشد، به معنای برنامه ریزی منابع سازمانی می‌باشد، البته این برنامه ریزی تنها شامل یک بخش سازمان نیست و طیف وسیع و گسترده‌ای از سازمان را دربرمی‌گیرد.

تاریخچه ERP

وقتی با معنای هر چیزی آشنا می‌شویم، دوست داریم از تاریخچه آن نیز بدانیم تا اطلاعاتمان را در خصوص مفهوم واژه کامل کنیم. پیدایش و تاریخچه استفاده از سیستم‌های ERP به دهه 1960 میلادی برمی‌گردد، دقیقا زمانی که اولین سیستم‌های مکانیزه مالی و حسابداری مورد استفاده قرار گرفتند و در دهه 1970 میلادی سیستم‌های اطلاعات مدیریت شکل گرفتند تا بتوانند با بهره گیری از اطلاعات سیستم های عملیاتی، گزارش‌های مورد نیاز مدیران را در مدت زمان کوتاهی فراهم آورند.

اولین شرکتی که مفهوم ERP را درک نمود، شرکت آلمانی اس آپ بود که به صورت یکپارچه و فرآیند محور در صنایع و حوزه‌های عملیاتی در هزاران شرکت دنیا، آن را پیاده سازی کرد و هم اکنون به عنوان کامل‌ترین ارائه دهنده ERP در سرتاسر جهان شناخته شده است.

کاربرد سیستم ERP

همانطور که گفتیم سیستم ERP فقط در یک بخش سازمان کاربرد ندارد و تمامی بخش‌های یک سازمان و موسسه هدف را می‌دهد زیرا ساختار ERP دارای یکسری اهداف و کاربردهایی می‌باشد، که موجب می‌گردد سازمان در مسیر روشنی قرار بگیرد. کاربرد ERP شامل موارد زیر می‌باشد:

    • کاهش هزینه ها
    • ایجاد فرصت های افزایش درآمد
    • افزایش اثربخشی کسب و کار
    • مدیریت
    • یکپارچه سازی سازمان

آشنایی با ماژول های ERP

به دلیل آن که سیستم نرم افزار ERP یک برنامه کاربردی و یکپارچه است، دارای ابزارها و ماژول‌های متفاوتی می‌باشد، که برای جنبه‌ها و فرآیندهای کسب و کار اثر می‌گذارد، به طور معمول هر نرم افزار ERP دارای 13 ماژول است که شامل موارد زیر می‌باشد:

    1. ماژول حسابداری مالی
    2. ماژول برنامه ریزی تولید
    3. ماژول خرید و  تدارکات
    4. ماژول مدیریت ثبت سفارشات
    5. ماژول اتوماسیون اداری و بازاریابی
    6. ماژول تجارت الکترونیک
    7. ماژول منابع انسانی
    8. ماژول مدیریت پروژه
    9. ماژول مدیریت پرسنل و کارکنان سازمان
    10. ماژول ارتباط با مشتریان یا همان CRM
    11. ماژول مدیریت زنجیره تامین
    12. ماژول انبارداری
    13. ماژول مدیریت موجودی

مزایا و معایب استفاده از ERP

استفاده از ERP می‌تواند مزایا و معایب خاص خود را داشته باشد. در ادامه به بررسی این موارد خواهیم پرداخت.

 مزایا ERP

  1. یکپارچگی داده‌ها: ERPها امکان یکپارچه‌سازی اطلاعات و فرآیندها در سراسر سازمان را فراهم می‌کنند.
  2. بهبود کارایی: این سیستم‌ها می‌توانند کارایی و عملکرد سازمانی را بهبود بخشند.
  3. دسترسی به اطلاعات واقعی: ERPها امکان دسترسی به اطلاعات دقیق و به‌روز را برای مدیران فراهم می‌کنند.

 معایب ERP

  1. هزینه‌ها : همان‌طور که پیش‌تر ذکر شد، پیاده‌سازی و نگهداری ERP نیازمند هزینه می باشد.((توجه داشته باشید هر نرم‌افزار یا امکانی در سازمان یا شرکت جهت حفظ کارایی و نگه داشت نیازمند هزینه می‌باشد))
  2. زمان‌بر بودن پیاده‌سازی: فرآیند پیاده‌سازی ERP نیازمند زمان و همکاری مدیران سازمان می‌باشد.
  3. نیاز به تغییرات سازمانی: پیاده‌سازی ERP نیازمند تغییرات در ساختارها و فرآیندهای سازمانی است.

چالش‌های استفاده از ERP

سیستم‌های برنامه‌ریزی منابع سازمانی (ERP) در دهه‌های اخیر به‌طور گسترده‌ای در سازمان‌ها و شرکت‌ها مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

 ۱. هزینه‌های پیاده‌سازی

یکی از اصلی‌ترین چالش‌های استفاده از ERP، هزینه‌های پیاده‌سازی و نگهداری آن است. این هزینه‌ها شامل خرید نرم‌افزار، تجهیزات سخت‌افزاری، آموزش کارکنان و مشاوره‌های تخصصی می‌شود.

 ۲. زمان‌بر بودن فرایند پیاده‌سازی

پیاده‌سازی ERP معمولاً زمان‌بر است و ممکن است ماه‌ها طول بکشد تا سیستم به‌طور کامل عملیاتی شود. این موضوع می‌تواند باعث ایجاد اختلال در فعالیت‌های روزمره سازمان شود.

 ۳. نیاز به تغییرات سازمانی

پیاده‌سازی ERP مستلزم تغییرات گسترده در فرآیندها و ساختارهای سازمانی است. این تغییرات ممکن است با مقاومت کارکنان مواجه شود و نیاز به مدیریت تغییرات سازمانی داشته باشد.

انواع ERP

انواع مختلفی از سیستم‌های ERP وجود دارد که هر کدام ویژگی‌ها و مزایای خاص خود را دارند. در این بخش به برخی از مهم‌ترین انواع ERP اشاره می‌کنیم.

 ERPهای اختصاصی

این نوع ERPها به‌طور معمول بر روی سرورهای سازمان نصب می‌شوند و نیاز به سخت‌افزار و نرم‌افزارهای خود  می‌باشند.

 ERPهای ابری

ERPهای ابری به‌صورت آنلاین و از طریق اینترنت قابل دسترسی هستند. این نوع ERPها نیاز به سخت‌افزار و نرم‌افزارهای اختصاصی ندارند و معمولاً هزینه‌های کمتری را به همراه دارند.

 ERPهای هیبرید

این نوع ERPها ترکیبی از ERPهای اختصاصی و ابری هستند و مزایای هر دو را به همراه دارند. این نوع سیستم‌ها امکان استفاده از قابلیت‌های ابری و شخصی را فراهم می‌کنند.

روش های پیاده سازی ERP

قبل از آن که بخواهید سیستم ERP یا برنامه ریزی منابع سازمانی را در سازمان خویش پیاده سازی کنید، باید اهداف و بودجه خود را مشخص کنید؛ زیرا بدون مشخص شدن هدف انتخاب سیستم تقریبا غیرممکن خواهد بود. بعد از آن که سیستم را انتخاب کردید، مسئله اصلی نحوه پیاده سازی و اجرای مناسب سیستم است. برای پیاده سازی سیستم نرم افزار ERP روش های متنوعی وجود دارد که شامل روش‌های زیر می‌باشد:

    • روش راه و حل جامع
    • روش ASAP
    • روش FAST TRACK

مراحل خرید نرم افزار ERP

خرید نرم افزار erp می تواند یکی از مهم ترین تصمیمات برای هر کسب و کار و سازمانی باشد، چرا که انتخاب فروشنده نرم افزار و شناسایی دقیق نیازهای سازمان کاری نسبتا چالش بر انگیز می باشد.

مرحله اول: بررسی دقیق نیاز های سازمان

اولین و ضروری ترین سوالی که باید به آن پاسخ دهید این است که فرآیندهای کلیدی سازمان چیست؟ در حال حاضر با چه مشکلات و چالش هایی مواجه هستید؟ انتظار شما از خرید نرم افزار erp چیست؟ کدام نیاز های سازمان اولویت بالاتری دارند؟

در این مرحله باید فهرست کاملی از امکانات بالقوه ای که میتوانید با خرید erp به دست آورید، آماده کنید و برای این امر کل سازمان باید مشارکت داشته باشند. سپس برای انجام یک تحلیل دقیق و کامل با افراد مناسب جلسه گذاشته و با تیم های مختلف هم فکری کنید. این مرحله حیاتی ترین مرحله در انتخاب و خرید نرم افزار erp می باشد.

مرحله دوم: مستند سازی الزامات کسب و کار

زمانی که تحقیقات خود را انجام دادید و داده های مورد نیاز را جمع آوری کردید، زمان آن رسیده که همه این اطلاعات را در یک سند تجاری رسمی کنید. این سند تجاری باید شامل تمام عملکرد های ضروری تعیین شده در مرحله اول باشد. سپس موارد موجود در این سند را با ذینفعان شرکت رتبه بندی و اولویت بندی نمایید.

مرحله سوم: بررسی بازار و شناسایی فروشندگان erp

در این مرحله لیستی از شرکت های ارائه دهنده بهترین نرم افزار erp تهیه کنید و شرکت ها را بر اساس تخصص، تجربه، پشتیبانی، قیمت و … مقایسه نمایید. و در نهایت لیستی از شرکت هایی که گزینه ی مناسبی برای خرید ERP  می باشد، تهیه کنید.

مرحله چهارم: تست نسخه دموی نرم ازفرار erp

در این مرحله با برگزاری جلسات با شرکت های انتخابی در مرحله قبل و درخواست دموی نرم افزار شرکت مورد نظر تست اولیه نرم افزار را انجام دهید و بعد برای ارزیابی با سیستم خود به این سوالات پاسخ دهید: آیا نرم افزار برای شرکت من چالش هایی را ایجاد میکند؟ آیا به طور موثر به اولوبت های اصلی شما میپردازد؟ آیا بعضی از ماژول ها نیاز به تست دوباره دارند؟ آیا نرم افزار با زیر ساخت های IT شرکت شما سازگار است؟

مرحله پنجم: انتخاب نرم افزار erp

بعد از ارزیابی نرم افزار های erp و اطمینان از اینکه با زیر ساخت های IT شرکت شما سازگار است و بررسی هزینه های مربوط به خرید، پیاده سازی، آموزش و پشتیبانی و با در نطر گرفتن همه جوانب، نرم افزار ERP مناسب را انتخاب نمایید. به خاطر داشته باشید که شرکت آرین سیستم می تواند به خوبی شما را در فرآیند انتخاب و پیاده سازی erp به طور کامل راهنمایی کند.

سوالات متداول

چرا سازمان ها به نرم افزار ERP نیاز دارند؟

زیرا نرم افزار ERP به سازمان ها کمک میکند تا اطلاعات را به صورت یکپارچه مدیریت کنند، همچنین باعث کاهش هزینه ها و افزایش بهره وری شده و فرآیندهای کسب و کار را بهبود بخشیده و منجر به اخذ تصمیم گیری های بهتر بر اساس داده های دقیق و به روز می شود.

تفاوت نرم افزار ERP با سایر نرم افزارها در چیست؟

یکی از مزایای اصلی نرم افزار ERP  یکپارچه بودن آن می باشد که تمام بخش های مختلف یک سازمان را با هم ادغام میکند در حالی که سایر نرم افزار ها فقط به بهبود و مدیریت یک بخش از سازمان می پردازند.