📞
دسته بندی محصولات
آرین سیستم > محصولات آرین سیستم > نرم افزار اتوماسیون اداری تحت وب آرین سیستم
سرعت و دقت مکاتبات سازمانی در سیستم گردش نامه ها از دغدغههای مدیران است. ارائه یک بسته جامع که قدرت ثبت، گردش، بایگانی و مدیریت انواع مکاتبات اداری درون سازمانی و برون سازمانی را داشته باشد راه حل مشکل خواهد بود. اتوماسیون اداری یک راهکار قدرتمند و یکپارچه در جهت سرعت بخشی به گردش مکاتبات، فرم ها و مستندات است. نرم افزار اتوماسیون اداری آرین سیستم گردش مکاتبات درون و برون سازمانی را بدون محدودیت زمانی و مکانی با سرعت بالا مدیریت کرده و به کمک اتوماسیون تحت وب باعث کاهش هزینـه هـا و افزایش بهره وری در سـازمان می شود.
سازماندهی و افزایش سرعت مکاتبات اداری از جمله اهداف تولید و ارائه سیستمهای اتوماسیون اداری بوده است. نرم افزار اتوماسیون اداری آرین سیستم در یک محیط کاربر پسند، بستر مناسب ثبت و گردش نامه ها و انواع فرم های سازمانی را فراهم می کند. همچنین پیگیری، ارائه گزارشات، اقدامات مدیریتی و به طور کلی مکاتبات درون و برون سازمانی در این سیستم در قالب بستری امن انجام میگیرد.
عدم استفاده از اتوماسیون اداری، موجب دشواری مدیریت فرآیندها و افزایش کاغذ بازی خواهد شد. همچنین افزایش نیروی انسانی و در نتیجه افزایش هزینه ها، از پیامد های عدم بهکارگیری سیستم اتوماسیونی است. در نرم افزار اتوماسیون اداری آرین سیستم، کلیه اطلاعات صادر شده و داخلی از همان ابتدای کار به صورت دیجیتال تولید و ثبت میشوند. انجام کلیه مکاتبات اداری اعم از صدور نامه ها، فرم ها و گزارشات در نرم افزار اتوماسیون اداری آرین سیستم، به صورت الکترونیک و فارغ از مکان جغرافیایی است که با دسترسی به اینترنت، سرعت، سهولت و ایمنی فراهم میشود.
همانطور که مشخص است استفاده از اتوماسیون اداری موجب ارائه به موقع پاسخ های درون سازمانی و برون سازمانی به شرکا خواهد شد. اتوماسیونی شدن ارسال و دریافت نامه ها در مکاتبات درون و برون سازمانی، باعث به حداقل رسیدن اشتباه و بیهوده کاری در عملیات ثبت اسناد و مدارک خواهد شد. همچنین مدیریت متمرکز و شفاف گردش کار اسناد در اتوماسیون تحت وب، باعث نظارت دقیق بر عملکرد کارکنان خواهد شد. تولید گزارش های متنوع مدیریتی از مزایای نرم افزار اتوماسیون اداری آرین سیستم است که ردیابی امور و پیگیری به موقع مراحل کار را میسر میکند.
قابلیت تعریف فرمت نامه دلخواه برای انواع نامهها امکان تعریف چندین دبیرخانه ایجاد ارتباط بین فرمت نامههای تعریف شده و دبیرخانهها امکان تخصیص پوشههای جداگانه در کارتابل امکان ایجاد محدودیت دسترسی کاربران به نامهها امکان تعریف امضای مشخص برای نامهها
رفع خطا و حذف دادههای تکراری اجرای فرآیندهای پیچیده ارتباطی امکان مشاهده سوابق نامههای ارسالی و دریافتی به تفکیک امکان مدیریت و ارسال فکس امکان ایجاد نامههای پیش نویس و ارسال آنها در تاریخ مشخص قابلیت تعریف جانشین برای کارتابل ها
هماهنگی با نیروی انسانی انجام امور اداری فارغ از منطقه جغرافیایی امکان برقراری ارتباط با پست الکترونیکی کاربر امکان ایجاد جلسات شرکت و ثبت یادآوری برای آنها امکان رزرو اندیکاتورهای دلخواه امکان ثبت قرارهای ملاقات و ایجاد هشدار یادآوری قابلیت ایجاد کارهای مختلف برای همکاران و پیگیری کارها
ارائه گزارشات مرور نامهها ارائه گزارشات پیگیری کارهای انجام شده ارائه گزارشات چتهای انجام شده امکان تعریف گزارشات دلخواه کاربران امکان تهیه خروجی اکسل از اطلاعات فرمها ارائه گزارشات آنلاین و مشاهده کارتابل عملیات انجام نشده
نمودار ارتباط نرم افزار اتوماسیون ادری با سایر نرم افزارها
در طول ساعات کاری معمولا پرسنل نامهها و پیامهای سازمان را به صورت سیستمی برای یکدیگر ارسال میکنند. ارسال پیام و نامه توسط پرسنل درون سازمان برای یکدیگر، بدون دسترسی به اسامی پرسنل و واحد کاری آن ها امکان پذیر نمیباشد. نرم افزار اتوماسیون اداری برای این که بتواند نامهها و پیامهای داخلی شرکت را برای پرسنل ارسال نماید، نیاز به برقراری ارتباط با نرم افزار پرسنلی و احکام دارد. به همین جهت نرم افزار اتوماسیون اداری دارای ارتباط یکپارچه با نرم افزار پرسنلی و احکام میباشد.
برای ارسال پیام برای مشتریان و برقراری ارتباطات سیستمی با مشتریان، لازم هست اسامی مشتریان و اطلاعات محصولات خریداری شده توسط مشتریان را داشته باشیم. نرم افزار اتوماسیون اداری برای ارسال پیام برای مشتریان و ایجاد ارتباط مستمر با مشتریان و دریافت پیام ها و نامه هایی که از طرف مشتریان ارسال می شود، باید با نرم افزار مدیریت مشتریان ارتباط داشته باشد. ایجاد ارتباط بین نرم افزار CRM و نرم افزار اتوماسیون اداری باعث افزایش رضایت مشتریان می شود.
بایگانی کردن اسناد و مدارک در سازمانها فرآیندی عمومی بوده و باعث دسته بندی و نگهداری مطمئن تر اسناد میشود. دسترسی سریع به اسنادی که حتی در سالیان گذشته بایگانی شده اند، از مزایای بایگانی است. گاهی اوقات اطلاعات و پیوستهایی که از طریق نرم افزار اتوماسیون اداری برای پرسنل ارسال میشوند، نیاز به بایگانی دارند. برای بایگانی این اسناد و مدارک لازم است که نرم افزار اتوماسیون اداری با نرم افزار آرشیو اسناد در ارتباط باشد.
مدلسازی فرآیندهای مختلف سازمانها موجب کاهش ابهامات تصمیمات مدیریتی و افزایش سرعت فعالیتهای اداری سازمان میشود. به علاوه اگر انحرافی در فعالیت های سازمان وجود داشته باشد، از طریق مدل سازی آشکار می شود. برقراری ارتباط بین نرم افزار اتوماسیون اداری و بقیه نرم افزارها نیازمند استفاده از نرم افزار مدیریت فرآیندها میباشد. زیرا تمام نرم افزارها از طریق بخش BPMS با سایر بخشها ارتباط برقرار کرده و فرآیندهای اتوماتیک هم از طریق این نرم افزار انجام میشود.
برای دریافت مشاوره نصب و راه اندازی نرم افزار اتوماسیون اداری آرین سیستم با ما تماس بگیرید
بله، مدیریت سیستم میتواند با توجه به نیاز کاربران دسترسی آنها را برای ارسال و دریافت نامههای دبیرخانهها محدود نماید.
بله، نرم افزار اتوماسیون اداری آرین سیستم به صورت یکپارچه و فرآیند محور با سایر نرم افزارها در ارتباط میباشد.
امکان تهیه گزارشات مربوط به بخش اتوماسیون اداری به صورت فایل PDF و خروجی اکسل وجود دارد. همچنین درصورتی که مشتریان به گزارشی احتیاج داشته باشند که در سیستم وجود نداشته باشد، می توانند درخواست خود را برای واحد پشتیانی ارسال نمایند. پشتیبانان گزارش مربوطه را آماده کرده و در سیستم مشتری بارگذاری می کنند.
بله، امکان اتصال فکس و ایمیل به نرم افزار اتوماسیون اداری آرین سیستم وجود دارد و کاربران به راحتی می توانند از طریق فکس و ایمیل اطلاعات خود را در نرم افزار اتوماسیون اداری ثبت کنند.
کاربران میتوانند در بخش فرمت نامه، فرمتهای مورد نظر خود را ثبت کرده و در هنگام ارسال نامهها از این فرمتها استفاده کنند. امکان تعریف فرمتهای نامه به صورت نامحدود برای تمام دبیرخانهها در نرم افزار اتوماسیون اداری وجود دارد.
در حالت پیش فرض سیستم هر کاربر فقط میتواند نامههای مربوط به خود (نامههایی که خودش ارسال کرده است و یا برای وی ارسال شده است) را مشاهده کند. اما امکان تغییر تنظیمات سیستم و افزایش دسترسی برخی از کاربران برای مشاهده نامه های اشخاص دیگر توسط مدیر سیستم وجود دارد.
در هر شرکت یا سازمانی که در نظر بگیرید چندین نفر مشغول به فعالیت هستند. فرآیند مربوط به انجام امور استخدامی، جذب و آموزش پرسنل و در نهایت کنترل ورود و خروج پرسنل تحت نظر واحدی به نام واحد اداری انجام میشود. در گذشته تمامی این امور به صورت دستی انجام میگرفت. اما امروزه این روند توسط نرم افزار اتوماسیون اداری صورت میگیرد.
شاید از خود بپرسید که سیستم اتوماسیون اداری چیست؟ در پاسخ به این پرسش باید گفت؛ یک سیستم اطلاعاتی مبتنی بر کامپیوتر بوده که وظیفه آن جمعآوری، ذخیره مستندات، پیامهای الکترونیک و سایر فرمهای مرتبط با واحد است. یعنی تمامی فرآیندهای اداری مربوط به جذب و آموزش، حضور و غیاب، تسویه حساب و … را انجام میدهد.
هدف از پیدایش اتوماسیون اداری ایجاد امکاناتی مانند تبادل اطلاعات، مدیریت مستندات اداری، کنترل دادههای عددی، برنامهریزی جلسات و مدیریت برنامههای کاری برای سادهسازی، بهبود و خودکارسازی فعالیتهای سازمان از زیر سیستم های نرم افزار ERP است. در این راستا از نرم افزارهایی مانند WordPerfect ،Microsoft Office و…. به عنوان نرم افزار اتوماسیون اداری استفاده میشود.
مفهوم اتوماسیون اداری، بهینه سازی است. یعنی ترکیبی از تجهیزات و نرم افزارهای گوناگون برای ایجاد، جمع آوری، ذخیره، پردازش و در نهایت انتقال اطلاعات مورد نیاز و یا به طور کلی بهینه سازی فعالیت شرکت و سازمان میباشد. امروزه این فرآیندها به کمک انواع نرم افزارهای اتوماسیون اداری انجام میپذیرد.
وظیفه اصلی اتوماسیون اداری، خودکار سازی و بهبود فرآیندهای اداری و دفتری با استفاده از فناوری اطلاعات در سازمان ها می باشد.
به طور خلاصه، وظایف اتوماسیون اداری عبارتند از:
بهبود مدیریت اسناد و اطلاعات
خودکارسازی گردش کارها و فرآیندهای اداری
بهبود ارتباطات و هماهنگی بین افراد و بخشها
افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها
کاهش خطاهای انسانی
دسترسی آسان به اطلاعات
گزارشدهی دقیقتر
نرم افزار اتوماسیون اداری (Office Automation Software) دارای مزایای بسیاری است. امکان پیگیری امور، ثبت و ضبط و بایگانی مستندات، ردیابی اطلاعات اولین و اصلیترین مزیت اتوماسیون اداری است.
از جمله سایر مزایای نرم افزار اتوماسیون اداری به موارد زیر میتوان اشاره کرد.
همانطور که در مطالب قبل نیز گفته شد، اتوماسیون اداری یک فناوری با هدف کمک به کاربران برای جلوگیری از انجام کارهای تکراری است. یک سیستم اتوماسیون شامل سیستمهایی از جمله سخت افزار، نرمافزار کامپیوتر و شبکهها بوده که فعالیتها را در سازمان ترکیب میکند. انواع اتوماسیون ادرای عبارت است از:
سیستم اتوماسیون مکاتبات اداری راهکاری است، که هزینههای ناشی استفاده از کاغذ با هدف گردش و نگهداری مکاتبات اداری را کاهش میدهد. به عبارت دیگر سیستمی است، که مکاتبات کاغذی درون سازمانی و برون سازمانی را به مکاتبات الکترونیک تبدیل میکند.
در خصوص کاربرد نرم افزار اتوماسیون اداری مطالب زیادی قابل بیان است. اما به طور کلی نرم افزار اتوماسیون اداری با اتوماتیک کردن فعالیتها، در تمامی سازمانها، مراکز دولتی و خصوصی از جمله صنایع تولیدی، بازرگانی و…. در تمامی واحدهای سازمان مورد استفاده قرار میگیرد.
نرم افزار اتوماسیون اداری نرم افزاری است، که به عنوان هسته مرکزی و اصلی سازمانها و شرکتها، با هدف مدیریت مکاتبات، مدیریت کاربران، گردش اسناد و فرمهای میان پرسنل تهیه و نصب میگردد. به طور کلی نرم افزار اتوماسیون اداری نرم افزاری است، که منجر به بهبود بهره وری سازمان و یا شرکت میشود.
نرم افزار اتوماسیون اداری با هدف بهبود عملکرد سازمانها و افزایش بهره وری آنها طراحی و تولید شده است. به صورت موردی ویژگیهای نرم افزار اتوماسیون اداری میتواند به شرح زیر باشد:
انتخاب بهترین نرم افزارهای اتوماسیون اداری و خرید آن مانند هر نرم افزاری نیاز به تحقیق و بررسی دارد. برای این امر میتوانید باتوجه به فاکتورهای زیر، نسبت به خرید نرم افزار اتوماسیون اداری اقدام کنید.
در مطالب قبل گفته شد که استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری منجر به ساماندهی فرآیندهای سازمانی میشود. اما شاید سوالی که بعد از پاسخ به پرسش نرم افزار اتوماسیون اداری چیست برای شما پیش بیاید این است، که سیستمهای اتوماسیون اداری تحت وب بهتر است یا تحت ویندوز؟
برای پاسخ به این پرسش باید ابتدا به نوع کار، شرایط سازمان و نیازمندیهای شرکت و سازمان توجه کنید. سپس باتوجه به ویژگیها، هزینه، مزایا و معایبی که هر کدام از این سیستمها دارند، میتوانید نسبت به انتخاب و خرید بهترین سیستمهای اتوماسیون اداری مناسب با شرایط کاری خود اقدام کنید.
تولید کنندگان بهترین نرم افزارهای اتوماسیون اداری، ماژولهای اتوماسیون اداری را با توجه به نیاز کاربران، طراحی و توسعه دادهاند. سه ماژول اساسی که در همه نرم افزارهای اتوماسیون اداری وجود دارد، شامل ماژول کارتابل الکترونیکی نامهها، دبیرخانه الکترونیکی و بایگانی و آرشیو نامهها است.
علاوه بر سه ماژول اساسی نام برده ماژولهای دیگری نیز وجود دارد، که با توجه به نیاز سازمان و شرکت، ارائه دهندگان نرم افزار با درخواست خریدار نسبت به اضافه کردن ماژولهای مورد نظر به سیستم اتوماسیون اداری اقدام میکنند. از جمله این ماژولها میتوان به موارد زیر اشاره کرد.
یکی از بدیهیترین و با اهمیتترین امور در سازمانها و شرکتها، ارتباط درون سازمانی و برون سازمانی است. برای برقراری هرچه بهتر و مناسبتر این ارتباط تکنولوژی به کمک سازمانها آمده است. به گونهای که با استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری تعاملات درون سازمانی و برون سازمانی با سرعت و کیفیت بهتر انجام میشود.
سازمانها و شرکتهایی که به دنبال بهبود در تصمیمگیریهای سازمانی و افزایش بهرهوری کارکنان هستند، میتوانند با خرید بهترین نرم افزار اتوماسیون اداری به اهداف خود دست پیدا کنند. پس به طور کلی استفاده از این نرم افزارها برای تمامی کسب و کارها الزامی است.
امروزه بسیاری از شرکتهای بزرگ با هدف افزایش بهرهوری به استفاه از سیستمهای اتوماسیون اداری روی آوردهاند. اما شاید سوالی که برای مدیران و صاحبان کسب و کارهای کوچک به وجود میآید، این است که آیا استفاده از نرم افزار اتوماسیون اداری برای آنها هم مناسب است یا خیر؟ و در صورت مثبت بودن جواب از کدام سیستم برای این شرکتها بهتر است؟
باتوجه به نیازهای کسب و کارهای کوچه به افزایش بهره وری، کاهش استفاده از کاغذ، جمعآوری دادههای سازمانی، قابلیت رشد کسب و کار، امکان انجام دورکاری، کاهش هزینه نیروی انسانی و… نتیجه گرفته میشود، که این سازمانها نیز به استفاده از سیستمهای اتوماسیون اداری نیاز دارند.
بهترین سیستم برای کسب و کارهای کوچک، سیستمی است که بتواند جوابگوی نیازهای کسب و کار مورد نظر باشد. یعنی بتواند نیازهایی مانند پشتیبانی مشتریان، مدیریت صندوق ورودی، پیامها، برنامه ریزی جلسات، سامانه تبادل فایل و… را به خوبی برای کسب وکار مورد نظر اجرا کند.
BPMS به معنی سیستم یا نرم افزار مدیریت فرآیندهای کسب و کار است. این نرم افزار در طراحی، مدل سازی، اجرا و اتوماسیون به شرکتها کمک قابل توجهی میکند. BPMS مجموعهای از فعالیتها و وظایف شرکت یا سازمان را بهبود میدهد، تا در نهایت اهدف سازمانی تحقق پیدا کند.
نرم افزار BPMS و نرم افزار اتوماسیون اداری دو نرم افزار یا سیستم مجزا و با کارکرد متفاوت میباشند. اما هر دو این سیستم قابلیت یکپارچگی و فعالیت در یک راستا و بهبود شرایط سازمان و تحقق اهداف سازمانی را دارند.