📞
دسته بندی محصولات
گستردگی فعالیت های حوزه بازرگانی از سفارش کالا تا انبارداری تا فروش و خدمات پس از فروش در بخش بازرگانی سبب افزایش حجم فرآیند های حسابداری و ایجاد حجم عظیمی از اطلاعات می شود، که درصورت عدم مدیریت صحیح مشکل ساز می شوند. در شرکت هایی که مساله حسابداری بازرگانی و نگهداری و کنترل موجودی کالا طی دوره مالی مطرح است، استفاده از نرم افزار بازرگانی با توجه به نوع و حجم فعالیت خاص و حرفه ای شرکت بسیار ضروری به نظر می رسد. نرم افزار بازرگانی آرین سیستم با ثبت کامل اطلاعات بخش فروش، انبار، خرید و تدارکات تا ترخیص نقش اساسی در پیشبرد اهداف سازمان خواهد داشت. ثبت گزارشات لحظه ای از کلیه فرآیندهای بخش بازرگانی از دیگر ویژگی های نرم افزار بازرگانی آرین سیستم است.
نرم افزار بازرگانی آرین سیستم ضمن حفظ ارتباط با سیستم مالی، خزانه داری، فروش و انبار کلیه فعالیتهای این بخش را مدیریت میکند. یعنی به دلیل وجود فرآیندهای مربوط به خرید و فروش کالا، کنترل موجودی انبار و لیست سوابق خرید مشتریان، نرم افزار بازرگانی به صورت یکپارچه با سیستمهای مربوطه ارتباط دارد. به این ترتیب حجم فعالیتهای گسترده بازرگانی در سازمانهای فعال در حوزه اقتصادی و بازرگانی، با استفاده از نرم افزار بازرگانی مدیریت میشود.
سیستم انبارداری در نرم افزار بازرگانی آرین سیستم با پوشش دهی تمام فرآیندهای مربوط به انبارداری و انبارگردانی، ارتباطی یکپارچه با بخشهای خرید و تدارکات، فروش و سفارشات خارجی برقرار میکند. بدین طریق از عدم برابر موجودی محصولات با سفارشات دریافت شده جلوگیری میکند.
به علاوه ماژول خرید و تدارکات در نرم افزار بازرگانی آرین سیستم فرآیندهای ورود و خروج کالاها را کنترل کرده و امکان ردیابی کالاها در هر مرحله از فرآیند فروش را فراهم کرده است.
در صورتی که نیاز به مشاوره در زمینه خرید نرم افزار بازرگانی آرین سیستم دارید با ما تماس بگیرید تا علاوه بر اطلاع از قیمت نرم افزار حسابداری بازرگانی، به خوبی با سیستم بازرگانی آشنا شوید.
شرکتهای بازرگانی در زمینههای مختلفی در کشور فعالیت میکنند. این شرکتها به طور معمول دارای گردش مالی بسیار زیادی شامل هزینه و درآمد هستند. در نتیجه برای مدیریت هر چه بهتر این شرکتها باید از حسابداری بازرگانی و نرم افزار حسابداری بازرگانی استفاده شود.
از جمله مهمترین عوامل موثر در بقای شرکت کسب سود در یک دوره مالی است. همانطور که میدانید وظیفه شرکت بازرگانی خرید و فروش یک یا چند نوع از کالا است و تغییراتی در کالای خریداری شده ایجاد نمیکند. در نتیجه یک حسابدار شرکت بازرگانی وظیفه دارد، که تمام رویدادها و جریانهای مالی شرکت را به درستی شناسایی و ثبت نماید.
در حسابداری بازرگانی مدارک و مستندات کالا/کالاهای خریداری و فروخته شده با تمام جزئیات ثبت شده و در نهایت براساس اسناد ثبت شده و تهیه و تنظیم صورتهای مالی مشخص میشود، که شرایط شرکت از نظر سود دهی و زیان دهی به چه صورت بوده است.
حسابداری و حسابداران و به طور کلی واحد مالی در هر مجموعه اقتصادی از اهمیت زیادی برخودار هستند. زیرا این واحد مالی است که وضعیت مالی شرکت را روشن میکند و با پیش بینیهای انجام داده به کمک نرم افزارهای مدیریت بازرگانی میتواند نسبت به تهیه نقشه راه شرکت برای کسب سود بیشتر کمک کند.
شرکتهای بازرگانی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و حسابداری بازرگانی با هدف ثبت و ضبط اسناد حسابداری، صورتهای مالی، تهیه سود و زیان شرکت بازرگانی، تهیه و تنظیم ترازنامه مالی، تهیه صورت گردش نقدینگی شرکت و… نقش مهمی دارند. البته در این راستا برای سهولت کار میتوانند از نرم افزار حسابداری بازرگانی استفاده نمایند.
محدودیتهای استفاده از نرم افزار حسابداری بازرگانی:
همانند حسابداری در هر شرکتی از جمله شرکتهای تولیدی و خدماتی، شرکتهای بازرگانی نیز در بحث حسابداری خود با چالشهایی مواجه هستند. در صورتی که شرکتی بخواهد در زمینه کاری خود موفق باشد و به سود مورد نظر دست یابد باید چالشها را بشناسد و راههای برطرف کردن و یا مقابله کردن با آنها را بداند.
به صورت کلی چالشهای شرکتهای بازرگانی شامل چالش رقابت در ارائه، تنوع و کیفیت کالا و محصول متناسب با تقاضا در بهترین زمان ممکن است. اما در بحث حسابداری چالش اساسی آنها شامل سودآوری و زیاندهی، کنترل موجودی انبار، استفاده از نرم افزار حسابداری بازرگانی مناسب و… است.
نرم افزار مدیریت بازرگانی یا نرم افزار حسابداری بازرگانی نرم افزاری است، که یک شرکت بازرگانی به کمک آن میتواند فرآیندهای فروش شرکت را مدیریت کند. گزارش مناسبی را در اختیار مدیران شرکت قرار دهد، تا مدیران بتوانند در بهترین زمان ممکن نسبت به تصمیم گیریهای کلان و اساسی بخصوص در حوزه فروش اقدام کنند.
برنامههای حسابداری بازرگانی یا نرم افزار حسابداری بازرگانی (Business Accounting Software) با هدف انجام عملیات مربوط به خرید و فروش، عقد قراردادها و گزارشهای دقیق و کاربردی خریداری میشوند. در صورتی که این نرم افزارها دارای زیر سیستمهایی همچون موارد زیر باشند، به عنوان یک نرم افزار بازرگانی خارجی شناخته شده و در شرکتهای بازرگانی با مراودات تجاری خارجی مورد استفاده قرار میگیرند.
در یک شرکت بازرگانی عملیات خرید، فروش، حمل، بودجهبندی، استعلام تامینکنندگان، اعتبارسنجی مشتری، انواع مجوزها و سیاستهای متنوع برای ورود و خروج کالا از انبار انجام میپذیرد. در نتیجه برای انجام عملیات فوق به یک نرم افزار حسابداری بازرگانی داخلی نیاز است.
به طور کلی نرم افزار بازرگانی داخلی نرم افزاری است، که دارای ماژول یا بخشهایی به شرح زیر است.
با توجه به سطح فعالیت و گستردگی شرکت بازرگانی، هر شرکتی میتواند از یک نرم افزار حسابداری بازرگانی بخصوص با امکانات ویژهای استفاده نماید. اما در بیشتر نرم افزارهای مدیریت بازرگانی امکاناتی مشترک به شرح زیر وجود دارد:
یک شرکت بازرگانی که فعالیت برون مرزی دارد، یعنی با کشورهای خارجی داد و ستد میکند، باید از بهترین نرم افزار بازرگانی خارجی استفاده نماید. استفاده از نرم افزار حسابداری بازرگانی خارجی دارای مزایایی به شرح زیر است:
همانطور که از اسم نرم افزار نیز مشخص است، نرم افزار حسابداری بازرگانی مناسب شرکتهایی است، که دارای فعالیتهای بازرگانی هستند. زیرا استفاده از نرم افزار حسابداری بازرگانی از جمله نرم افزار بازرگانی تحت وب موجب مدیریت تراکنشهای مالی شرکت و افزایش کارایی میشود.
بهترین نرم افزار حسابداری الزاما نرم افزار با امکانات بالاتر و یا با قیمت بالاتر نیست. بهترین نرم افزار حسابداری بازرگانی نرم افزاری است، که بتواند جوابگوی نیازهای شرکت باشد. این نرم افزار علاوه بر پشتیبانی مناسب باید بتواند از هک و افشای اطلاعات شرکت جلوگیری کند.
در صورتی که نرم افزار حسابداری بازرگانی از پشتیبانی مناسب و امنیت داده بالایی برخودار باشد، با داشتن امکاناتی همچون ثبت اطلاعات و فاکتورهای خرید و فروش، گزارشگیری مقایسهای و فصلی، ارائه گزارشات نموداری و دقیق به مدیران، مغایرتگیریهای بانکی حساب بین فروشنده و مشتری و… باشد، به عنوان بهترین نرم افزار حسابداری بازرگانی خواهد بود.
بهترین نرم افزار حسابداری برای شرکت بازرگانی، الزاما نرم افزاری نیست که دارای قیمت بالاتر یا پایین تری است. یا ارائه دهنده نرم افزار حسابداری بازرگانی که اقدام به تخفیف در فروش خود میکند را نمیتوان به عنوان بهترین نرم افزار حسابداری بازرگانی در نظر گرفت. توجه به موارد زیر میتواند راهنمای مناسبی برای انتخاب بهترین نرم افزار بازرگانی باشد:
در صورتی که یک شرکت بازرگانی بخواهد نسبت به خرید و استفاده از نرم افزار حسابداری بازرگانی اقدام کند، می تواند از میان نرم افزارهای پر استفاده موجود در بازار به شرح زیر، براساس نیاز خود یکی را انتخاب نماید.